Sörgårdens Behandlingshem AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva sjukhem samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sörgårdens Behandlingshem AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mönsterås så är Sörgårdens Behandlingshem AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Mönsterås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mönsterås och i Kalmar län. Redan 1990-04-20 så skapades Sörgårdens Behandlingshem AB och företaget är har F-skattsedel Sörgårdens Behandlingshem AB har haft det sedan 1995-01-01.

556385-8629 är organisationsnummret för företaget som finns i Mönsterås.

Just nu är Sörgårdens Behandlingshem AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Sörgårdens Behandlingshem AB så går det att nå dem via telefon på 0499-22223 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sörgårdens Behandlingshem AB är Löfström, Lina Linnea som är född 1979 och har titeln Extern VD, Thunberg, Karl Henning Sten som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfström, Ola Per-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjövall, Margareta Thyra Gully som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfström, Annika som är född 1948 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSimonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .