Pronova Inredningar AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Pronova Inredningar AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mönsterås här finns det många olika Aktiebolag. Pronova Inredningar AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Mönsterås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Pronova Inredningar AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556386-4031.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0491-22430 alternativt besöka eller skicka post till Pronova Inredningar AB på följande adress af Harmens v. 25, 570 76, Ruda.

Pronova Inredningar AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Pronova Inredningar AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Karlsson, Kurt Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Nilsson, Anette Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva möbeltillverkning samt idka därmed förenlig verksamhet.