Compo Aktiebolag

Kalmar län

Information

Compo Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Compo Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Compo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Compo Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1990-09-04. Men sedan 1990-01-01 så har Compo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ö. Läggeviv. 11, 380 53, Fliseryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Compo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-92275.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som Compo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Compo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bärande sandwichelement med distanskärna av bikakestruktur ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Framtagna produkter kommer i huvudsak att vara avsedda för transportindustrin till bl a lyftplattformar för bakgavellyftar.

Firmatecknare för Compo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ishagen, Bo Torsten Göran -Ishagen, Bo Urban.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Compo Aktiebolag och det är följande personer, Ishagen, Bo Urban som är född 1967 och har titeln VD, Ishagen, Bo Urban som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ishagen, Bo Torsten Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ishagen, Klas Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Åke Kennert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisor.Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Compo Aktiebolag är 556401-6441.