Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag

Kalmar län

Information

Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag finns. I Mönsterås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg. 10, 383 36, Mönsterås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0499-12670.

Mönsterås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag har idag 556403-7074 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Byggentreprenad i Mönsterås Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Tommy som är född 1971 och har titeln VD, Larsson, Lars Tommy som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Oskarsson, Sven Micael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Håkan Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Karlsson, Berndt Sören som är född 1955 och har titeln RevisorAndersson, Birgitta Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .