Bert Granbergs Rör Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mönsterås och Bert Granbergs Rör Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Bert Granbergs Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bert Granbergs Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bert Granbergs Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-04. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där företaget finns i jobbar för att företag som Bert Granbergs Rör Aktiebolag ska trivas.

Bert Granbergs Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mönsterås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva VVS-arbeten och därmed förnlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bert Granbergs Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Bert Granbergs Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Bert Granbergs Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0499-12630.

Firman tecknas var för sig av -Granberg, Bert Oskar -Granberg, Karin Margit Inga-Lill.

De som är på något sätt har med Bert Granbergs Rör Aktiebolag är Granberg, Bert Oskar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Karin Margit Inga-Lill som är född 1936 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Bert Granbergs Rör Aktiebolag har 556413-6496 som sitt organisationsnummer.