Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag

Kalmar län

Information

Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag är en verksamhet som finns i Mönsterås. I Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Leif Gunnar Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Ilse Anita som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Bergskans, Rolf Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, RB Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag på telefon 0499-10895.

Bolaget skall bedriva hårklippning, hårvård och försäljning av hårvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Leffes Frisersalong i Mönsterås Aktiebolag har 556414-1496 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.