Fastighets Aktiebolaget Höggren

Kalmar län

Information

Fastighets Aktiebolaget Höggren är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Fastighets Aktiebolaget Höggren finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fastighets Aktiebolaget Höggren är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Fastighets Aktiebolaget Höggren som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1991-01-28. Men sedan 1992-01-01 så har Fastighets Aktiebolaget Höggren varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kanalg. 4, 383 38, Mönsterås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets Aktiebolaget Höggren så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-44752.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som Fastighets Aktiebolaget Höggren ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets Aktiebolaget Höggren. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, konsulttjänster inom elbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets Aktiebolaget Höggren är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets Aktiebolaget Höggren och det är följande personer, Höggren, Roland Gustav som är född 1941 och har titeln VD, Höggren, Roland Gustav som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Höggren, Görel Gunilla som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets Aktiebolaget Höggren är 556416-5875.