Blomstermåla Åkeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

Blomstermåla Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Blomstermåla Åkeri Aktiebolag finns. I Mönsterås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Blomstermåla Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Blomstermåla Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Blomstermåla Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Blomstermåla Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mönsteråsv. 28, 384 31, Blomstermåla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0499-21006.

Mönsterås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Blomstermåla Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Blomstermåla Åkeri Aktiebolag har idag 556419-6110 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Blomstermåla Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Blomstermåla Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Mats Gustav Peder som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gerd Ingela Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .