Läggevi Maskinaffär Aktiebolag

Kalmar län

Information

Läggevi Maskinaffär Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Läggevi Maskinaffär Aktiebolag finns. I Mönsterås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Läggevi Maskinaffär Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Läggevi Maskinaffär Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Läggevi Maskinaffär Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Läggevi Maskinaffär Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekhults Gård, 570 76, Ruda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-96044.

Mönsterås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Läggevi Maskinaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Läggevi Maskinaffär Aktiebolag har idag 556428-7208 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Läggevi Maskinaffär Aktiebolag

Bolaget skall bedriva husdjursskötsel, växtodling, skogsbruk och handel med entreprenad- och lantbruksmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Läggevi Maskinaffär Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Läggeberger, Lars Gunnar Joacim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Läggeberger, Kjell Olof Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Läggeberger, Lars Karl Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergskans, Rolf Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, RB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .