RW Elservice i Mönsterås Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet, detaljhandel med hemelektronikprodukter samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RW Elservice i Mönsterås Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mönsterås så är RW Elservice i Mönsterås Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Mönsterås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mönsterås och i Kalmar län. Redan 1991-10-24 så skapades RW Elservice i Mönsterås Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel RW Elservice i Mönsterås Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

RW Elservice i Mönsterås Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556435-6466 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mönsterås.

Just nu är RW Elservice i Mönsterås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med RW Elservice i Mönsterås Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0499-44333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom RW Elservice i Mönsterås Aktiebolag är Wegnebring, Ivan Bo Ronny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wegnebring, Helene Eivor Carina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .