Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag

Kalmar län

Information

Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag finns. I Mönsterås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Boställev. 9, 384 92, Ålem men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0499-22279.

Mönsterås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag har idag 556449-2238 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag

Bolaget skall driva teknisk konsultation inom bygg och anläggningsområde samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kurt Pettersson Bygg & Anläggningsingenjör Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Kurt Per Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Anne Irene som är född 1960 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Hasse Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .