El-Norema AB

Kalmar län

Information

El-Norema AB är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som El-Norema AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

El-Norema AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1993-03-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Beviv. 1, 384 30, Blomstermåla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på El-Norema AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-27100.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som El-Norema AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för El-Norema AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva agentur- och tillverkningsverksamhet inom elektronik- och elektromekanbrancherna samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för El-Norema AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Folkhammar, Jan Folke Bernt -Persson, Rolf Per Paul.

Det finns idag lite personer som är kopplade till El-Norema AB och det är följande personer, Persson, Rolf Per Paul som är född 1950 och har titeln VD, Persson, Rolf Per Paul som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkhammar, Jan Folke Bernt som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Gunnar Lars-Olof som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln Revisor, Egertz, Britt Anneli Viktoria som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för El-Norema AB är 556462-7254.