Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag

Kalmar län

Information

556465-9133 är organisationsnummer för verksamheten Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mönsterås som är den kommunen som Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag finns i.

Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-05-28 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mönsterås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0499-44728 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Granaths Plåt i Mönsterås Aktiebolag och det är Karlsson, Helena Anna Charlotte som är född 1967 och har titeln Likvidator,