Dahmbergs Maskin & Verktyg Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Mönsterås finns det ett Aktiebolag som heter Dahmbergs Maskin & Verktyg Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Dahmbergs Maskin & Verktyg Aktiebolag i Kalmar län. Mönsterås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1993-06-14 så har Dahmbergs Maskin & Verktyg Aktiebolag varit registrerat. Idag är Dahmbergs Maskin & Verktyg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Dahmbergs Maskin & Verktyg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Verkstadsg. 12, 383 36, Mönsterås. Vi ni istället prata med Dahmbergs Maskin & Verktyg Aktiebolag så kan ni göra det på 0499-48360.

Bolaget ska driva järnhandelrörelse inriktad på inköp och försäljning av verktyg och förnödenheter för industrin.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Björkman, Mats Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlström, Per Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Niklas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Schwartzman Berg, Matilda Maria som är född 1976 och har titeln Revisor, Pettersson, Dag Mauritz George som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Dahmbergs Maskin & Verktyg Aktiebolag har 556468-9015 som sitt organisationsnummer.