Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mönsterås och Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-18. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där företaget finns i jobbar för att företag som Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag ska trivas.

Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mönsterås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0499-44840.

Firman tecknas var för sig av -Björnholm, Gunnel Kristina -Björnholm, Nils Åke Johnny.

De som är på något sätt har med Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Björnholm, Nils Åke Johnny som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnholm, Gunnel Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lundh, Torbjörn Alf Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Skarpnord, Johan Magnus som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Lectus Fastighetsförvaltning Aktiebolag har 556475-2128 som sitt organisationsnummer.