Ålems Buss & Taxi AB

Kalmar län

Information

556479-3163 är organisationsnummer för verksamheten Ålems Buss & Taxi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ålems Buss & Taxi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mönsterås som är den kommunen som Ålems Buss & Taxi AB finns i.

Ålems Buss & Taxi AB har varit registrerat sedan 1993-12-17 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ålems Buss & Taxi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ålems Buss & Taxi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mönsterås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ålems Buss & Taxi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Ålems Buss & Taxi AB så kan ni göra det på telefon genom 0499-22400 eller genom brev på följande adress:
Alsteråv. 59, 384 40, Ålem

Bolaget skall bedriva buss- och taxirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ålems Buss & Taxi AB och det är Dalin, Bern Ronald Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lage Birger Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Kennet Eskil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Berndt Sören som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,