Lars Viktorsson Revision Aktiebolag

Kalmar län

Information

Lars Viktorsson Revision Aktiebolag är ett bolag som finns i Mönsterås. I Lars Viktorsson Revision Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Ann Britte Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Viktorsson Revision Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Viktorsson Revision Aktiebolag på telefon 0499-12990.

Bolaget skall bedriva revisionsbyrå, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Viktorsson Revision Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Viktorsson Revision Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars Viktorsson Revision Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Viktorsson Revision Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Viktorsson Revision Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lars Viktorsson Revision Aktiebolag har 556490-3986 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.