BAS i Mönsterås Aktiebolag

Kalmar län

Information

BAS i Mönsterås Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där BAS i Mönsterås Aktiebolag finns. I Mönsterås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. BAS i Mönsterås Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BAS i Mönsterås Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. BAS i Mönsterås Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BAS i Mönsterås Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Patamalm 5553, 384 92, Ålem men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5224013.

Mönsterås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är BAS i Mönsterås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BAS i Mönsterås Aktiebolag har idag 556505-0068 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BAS i Mönsterås Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bemanningsföretag samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I BAS i Mönsterås Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund Strömberg, Maria Christina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Bill Sven-Ove som är född 1941 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Brenander, Ann Margareta som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .