Tillinge Finans Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall driva försäljning av varor och tjänster inom administration och informationsteknologi samt förvaltning av värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tillinge Finans Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mönsterås så är Tillinge Finans Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Mönsterås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mönsterås och i Kalmar län. Redan 1995-02-13 så skapades Tillinge Finans Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tillinge Finans Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Tillinge Finans Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-15

556505-4037 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mönsterås.

Just nu är Tillinge Finans Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Tillinge Finans Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0499-23808 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tillinge Finans Aktiebolag är Petersson, Gullmar Anders Niclas som är född 1967 och har titeln VD, Petersson, Gullmar Anders Niclas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Agneta Britt-Louise som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlsson, Berndt Sören som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .