Mönsterås Holding AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mönsterås och Mönsterås Holding AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Mönsterås Holding AB är ett av dem. Statusen för Mönsterås Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Mönsterås Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-11-02. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där företaget finns i jobbar för att företag som Mönsterås Holding AB ska trivas.

I Mönsterås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta aktier i bolag med anknytning till Mönsterås kommun och samordna för dessa bolag övergripande frågor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mönsterås Holding AB inte är momsregistrerat.

Idag är Mönsterås Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Mönsterås Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson, Anna Katarina -Åkesson, Åke Roland eller en av dem i förening med en av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Mönsterås Holding AB är Åkesson, Åke Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Jonny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Askbom, Johan Olof Edgar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman Danielsson, Kerstin som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Maj-Britt Linnéa som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Katarina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotJonsson, Lars-Olof Einar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Lennart Helmer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Klase, Eva Asta Ann-Britt som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotMagnusson, Emma Katarina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotPetersson, Ann Britte Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotPetersson, Siv Astrid Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotRoos, Curt Rune som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotDomeij, Ingegerd Britt-Marie som är född 1949 och har titeln SuppleantElmersson, Vaileth Miriam som är född 1959 och har titeln SuppleantGustafsson, Åke Bengt Ingvar som är född 1943 och har titeln SuppleantHollner, Lars Birger som är född 1945 och har titeln SuppleantHolmberg Olofsson, Ella Carina M som är född 1955 och har titeln SuppleantJohansson, Karl Nils-Bertil som är född 1942 och har titeln SuppleantKarlsson, Ingemar Mattias som är född 1971 och har titeln SuppleantKarlsson, Inger Birgitta som är född 1949 och har titeln SuppleantKronblad, Amanda Alice Margareta som är född 1988 och har titeln SuppleantOlsson, Jan Roland Christer som är född 1950 och har titeln SuppleantRobertsson, Birgitta Maria som är född 1968 och har titeln SuppleantRosenqvist, Madeleine Eva Elisabet som är född 1964 och har titeln SuppleantVadman, Kurt Weine Patric som är född 1971 och har titeln SuppleantSvensson, Jan Hasse Rudolf som är född 1948 och har titeln RevisorAskman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantAxblom, Bill Åke Kenneth som är född 1944 och har titeln LekmannarevisorKarlsson, Leif Conny Aron som är född 1947 och har titeln LekmannarevisorssuppleantAskman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor.

Mönsterås Holding AB har 556526-8439 som sitt organisationsnummer.