Mark och Grundteknik KJMJ AB

Kalmar län

Information

Mark och Grundteknik KJMJ AB är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Mark och Grundteknik KJMJ AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mark och Grundteknik KJMJ AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Mark och Grundteknik KJMJ AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1995-12-04. Men sedan 1996-01-01 så har Mark och Grundteknik KJMJ AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bohult 107, 579 90, Berga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mark och Grundteknik KJMJ AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-55052.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som Mark och Grundteknik KJMJ AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mark och Grundteknik KJMJ AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall utföra markentreprenader inom anläggningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mark och Grundteknik KJMJ AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mark och Grundteknik KJMJ AB och det är följande personer, Johansson, Lars Krister som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Max Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anne-Li Cecilia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Raine Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Svensson & Björkman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mark och Grundteknik KJMJ AB är 556527-8321.