Reglet Fastigheter AB

Kalmar län

Information

556534-5591 är organisationsnummer för företaget Reglet Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reglet Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mönsterås som är den kommunen som Reglet Fastigheter AB finns i.

Reglet Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1996-09-25 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Reglet Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Reglet Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mönsterås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Reglet Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Reglet Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kaggensg. 17, 392 32, Kalmar

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Reglet Fastigheter AB och det är Strand, Peter Carl-Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rålin Strand, Siv Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor,