Vitemåla Gård AB

Kalmar län

Information

556632-1195 är organisationsnummer för verksamheten Vitemåla Gård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vitemåla Gård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mönsterås som är den kommunen som Vitemåla Gård AB finns i.

Vitemåla Gård AB har varit registrerat sedan 2002-09-17 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vitemåla Gård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Vitemåla Gård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mönsterås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vitemåla Gård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ljungfjärd, Pia Alva Ingrid -Ljungfjärd, Åke Jan-Eric

Vill ni komma i kontakt med Vitemåla Gård AB så kan ni göra det på telefon genom 0499-24182 eller genom brev på följande adress:
Njutemåla 604, 384 92, Ålem

Bolaget skall bedriva lantbruk, entreprenad- och verkstadsverksamhet inom jord- och skogsbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vitemåla Gård AB och det är Ljungfjärd, Åke Jan-Eric som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ljungfjärd, Johan Anders Eric som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungfjärd, Pia Alva Ingrid som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungfjärd, Stefan Björn Jan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungfjärd, Tomas John Åke som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln RevisorSvensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Sydost AB/LR Revision som är född och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor