Elmgrens Autoservice AB

Kalmar län

Information

Elmgrens Autoservice AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där Elmgrens Autoservice AB finns. I Mönsterås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elmgrens Autoservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Elmgrens Autoservice AB har haft sedan 2004-02-05. Elmgrens Autoservice AB har funnits sedan och 2004-02-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Elmgrens Autoservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Finsjöv. 79, 380 53, Fliseryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-92205.

Mönsterås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Elmgrens Autoservice AB Privat, ej börsnoterat.

Elmgrens Autoservice AB har idag 556647-7211 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Elmgrens Autoservice AB

Bolaget skall utföra reparationer av bilar och andra fordon samt därmed förenlig verksamhet.

I Elmgrens Autoservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elmgren, Per Roger Börje som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmgren, Eva Marie som är född 1975 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .