Ålems Järnhandel AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall driva järnhandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ålems Järnhandel AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mönsterås så är Ålems Järnhandel AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Mönsterås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mönsterås och i Kalmar län. Redan 2004-01-08 så skapades Ålems Järnhandel AB och verksamheten är har F-skattsedel Ålems Järnhandel AB har haft det sedan 2004-04-29.

Ålems Järnhandel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-29

556653-5364 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mönsterås.

Just nu är Ålems Järnhandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Ålems Järnhandel AB så går det att nå dem via telefon på 0499-22053 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ålems Järnhandel AB är Persson, Daniel Niklas Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Conny John Georg som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .