Novitell AB

Kalmar län

Information

Novitell AB är ett av många verksamheter som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Novitell AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Novitell AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-01-13.

Novitell AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2004-11-08. Men sedan 2005-01-13 så har Novitell AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Novitell AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-23060.

Mönsterås arbetar för att verksamheter som Novitell AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Novitell AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster och systemlösningar för elektroniska medler, medieproduktion, marknadsföring, undervisning inom IT-området och förlagsverksamhet samt handel med värdepapper och fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Novitell AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Novitell AB och det är följande personer, Lundgren, Leif Gunnar Nicklas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Leif Gunnar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Rolf Knut som är född 1949 och har titeln Revisor, Svensson, Kenneth Raine Christer som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Svensson & Björkman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Novitell AB är 556670-0604.