Hår och sånt i Mönsterås AB

Kalmar län

Information

Hår och sånt i Mönsterås AB är en verksamhet som finns i Mönsterås. I Hår och sånt i Mönsterås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zenkert, Ann Solveig Katrin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Leif Gunnar Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindfors, Christine Emma Viktoria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Elin Emelie Ida som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hår och sånt i Mönsterås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hår och sånt i Mönsterås AB på telefon 0499-44885.

Bolaget skall bedriva hårklippning, hårvård och försäljning av hårvårdsprodukter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hår och sånt i Mönsterås AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hår och sånt i Mönsterås AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Mönsterås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hår och sånt i Mönsterås AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-03 och Hår och sånt i Mönsterås AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hår och sånt i Mönsterås AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Leif Gunnar Bertil -Lindfors, Christine Emma Viktoria -Petersson, Elin Emelie Ida -Zenkert, Ann Solveig Katrin

Hår och sånt i Mönsterås AB har 556671-2245 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.