Blomstermåla Elektriska AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mönsterås och Blomstermåla Elektriska AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Blomstermåla Elektriska AB är ett av dem. Statusen för Blomstermåla Elektriska AB är att Bolaget är aktivt.

Blomstermåla Elektriska AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-09. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Blomstermåla Elektriska AB ska trivas.

Blomstermåla Elektriska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09. I Mönsterås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blomstermåla Elektriska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09.

Idag är Blomstermåla Elektriska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Blomstermåla Elektriska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6319967.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Blomstermåla Elektriska AB är Karlsson, Ola Harry Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Siv Anna Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Haeggman Dahlgren, Gittan Anna Sofia som är född 1963 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Blomstermåla Elektriska AB har 556677-5408 som sitt organisationsnummer.