SVOM Aktiebolag

Kalmar län

Information

SVOM Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Mönsterås som är den kommunen där SVOM Aktiebolag finns. I Mönsterås så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. SVOM Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SVOM Aktiebolag har haft sedan 2005-11-10. SVOM Aktiebolag har funnits sedan och 2005-11-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SVOM Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Grimhult 224, 380 53, Fliseryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0499-41011.

Mönsterås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är SVOM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SVOM Aktiebolag har idag 556687-5232 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten är den som för stunden ansvarar för SVOM Aktiebolag

Bolaget skall bedriva licenstillverkning och kvalificerade montagearbeten samt installation och anpassning av befintliga produktionslayouter företrädesvis inom tyngre industri samt därmed förenlig verksamhet.

I SVOM Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berkeby, Kent Ove som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berkeby, Patric Erik Arthur som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Berkeby, Bodil Inger Yvonne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .