Tilefix Trading AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mönsterås och Tilefix Trading AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Tilefix Trading AB är ett av dem. Statusen för Tilefix Trading AB är att Bolaget är aktivt.

Tilefix Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-01. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Mönsterås där företaget finns i jobbar för att företag som Tilefix Trading AB ska trivas.

I Mönsterås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av byggkeramik, fästmedel och fogmedel samt äga och förvalta aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tilefix Trading AB inte är momsregistrerat.

Idag är Tilefix Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Tilefix Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0510-71022.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Ove Carl-Henry -Nilsson, Kjell Albert Birger.

De som är på något sätt har med Tilefix Trading AB är Karlsson, Ove Carl-Henry som är född 1950 och har titeln VD, Karlsson, Ove Carl-Henry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Albert Birger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Britt-Inger Estelle som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Helena Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln RevisorRevision Sydost AB/LR Revision som är född och har titeln Revisor, .

Tilefix Trading AB har 556692-2901 som sitt organisationsnummer.