Höjdens Lågprishotell AB

Kalmar län

Information

Höjdens Lågprishotell AB är ett av många företag som finns i Mönsterås. Det är nämligen den kommunen som Höjdens Lågprishotell AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Höjdens Lågprishotell AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-08-01.

Höjdens Lågprishotell AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2006-03-18. Men sedan 2006-08-01 så har Höjdens Lågprishotell AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 61, 383 30, Mönsterås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Höjdens Lågprishotell AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0499-12080.

Mönsterås arbetar för att företag som Höjdens Lågprishotell AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Höjdens Lågprishotell AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotellrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Höjdens Lågprishotell AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Höjdens Lågprishotell AB och det är följande personer, Edmundsson, Ann Cathrine Elisabeth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Höjdens Lågprishotell AB är 556699-9818.