ByggKonsulterna i Småland AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns ByggKonsulterna i Småland AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mönsterås här finns det många olika Aktiebolag. ByggKonsulterna i Småland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Mönsterås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

ByggKonsulterna i Småland AB är momsregistrerat sedan2007-02-22 och har organisationsnummer 556719-3072.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0499-10700 alternativt besöka eller skicka post till ByggKonsulterna i Småland AB på följande adress Torp 305, 383 91, Mönsterås.

ByggKonsulterna i Småland AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-22.

I ByggKonsulterna i Småland AB så sitter följande personer i styrelsen: , Flogér, Gun Ingrid Lisbeth som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva byggledning och byggkontroll, byggnads- projektering, arkitektarbete, handel med värdepapper, fastighetsägande och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.