Patamalm Datakonsulting AB

Kalmar län

Information

I Mönsterås finns det ett Aktiebolag som heter Patamalm Datakonsulting AB. Det finns flera bolag som liknar Patamalm Datakonsulting AB i Kalmar län. Mönsterås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2007-04-05 så har Patamalm Datakonsulting AB varit registrerat. Idag är Patamalm Datakonsulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Mönsterås.

Vill man komma i kontakt med Patamalm Datakonsulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Larmtorget 4, 392 32, Kalmar. Vi ni istället prata med Patamalm Datakonsulting AB så kan ni göra det på 0480-442840.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom marknadsföring och IT, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Haake, Jan Lennart Bo Dannfelt som är född 1945 och har titeln VD, Haake, Jan Lennart Bo Dannfelt som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Björn Georg som är född 1944 och har titeln Suppleant, Skarpnord, Johan Magnus som är född 1975 och har titeln Revisor, Lundh, Torbjörn Alf Mikael som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Patamalm Datakonsulting AB har 556727-8105 som sitt organisationsnummer.