Industri- & Transportlackering i Blomstermåla AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva blästring samt lackering av bilar och stålkonstruktioner jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Industri- & Transportlackering i Blomstermåla AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mönsterås så är Industri- & Transportlackering i Blomstermåla AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Mönsterås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mönsterås och i Kalmar län. Redan 2007-07-13 så skapades Industri- & Transportlackering i Blomstermåla AB och företaget är har F-skattsedel Industri- & Transportlackering i Blomstermåla AB har haft det sedan 2007-09-06.

Industri- & Transportlackering i Blomstermåla AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-06

556734-8445 är organisationsnummret för företaget som finns i Mönsterås.

Just nu är Industri- & Transportlackering i Blomstermåla AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Industri- & Transportlackering i Blomstermåla AB så går det att nå dem via telefon på 0499-21060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Industri- & Transportlackering i Blomstermåla AB är Wrisman, Ted Kjell som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wrisman, Per Carl Elon som är född 1982 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Revisor, Reveda i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .