Japan PLUS Consulting

Kalmar län

Information

560210-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Japan PLUS Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Japan PLUS Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mönsterås som är den kommunen som Japan PLUS Consulting finns i.

Japan PLUS Consulting har varit registrerat sedan 2001-04-25 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Japan PLUS Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-23.

Japan PLUS Consulting är och det finns flera verksamheter i Mönsterås som också är .

Firmatecknare för Japan PLUS Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Japan PLUS Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0480-456505 eller genom brev på följande adress:

Researching, rådgivning inom kulturfrågor. Tolkning, översättning. Koordinering av resor efter kundernas behov. Journalistiskt arbete. Koordinering åt deltagare vid t.ex mässor.

Det finns olika personer som har en koppling med Japan PLUS Consulting och det är Fujikura Carlsson, Atsuko som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lumsden, Chieko som är född 1945 och har titeln Prokurist,